Cum mi se livreaza marfa?


LIVRAREA ESTE GRATUITAPENTRU COMENZILE CE DEPASESC 300 LEI*.

Pentru comenzile sub 300 lei, se aplica o taxa suplimentara de transport de 25 lei **
Livrarile se fac prin Urgent Curier, termenul de livrare a produselor fiind de 24 - 48 ore de la confirmarea telefonica a comenzii.

Comenzile online sau telefonice facute pana in ora 17.45 se proceseaza a doua zi, cand urmeaza a fi si expediate. Comanda trebuie confirmata telefonic. Veti fi contactati de catre unul dintre operatorii nostri in intervalul 12.00 - 18.00.

Comenzile de vineri si cele din weekend se expediaza lunea si vor ajunge in cursul zilei de marti.


*Conditiile de livrare de mai sus se refera la localitatile pentru care Urgent Curier  nu percepe taxa pentru kilometri suplimentari. Pentru a vizualiza lista acestor localitati va rugam sa accesati

Anexa 1:  http://www.urgent-curier.ro/Anexa1_Filiale_Urgent_Curier.pdf
Anexa 2: http://www.urgentonline.ro/pdfretea.aspx

Pentru toate celelalte localitati, se percepe o taxa suplimentara de transport, ce variaza in functie de numarul de kilometri exteriori. Taxa este de 0.8 lei/km.

** In cazul comenzilor cu valoare mai mica de 300 lei, pentru localitatile la care Urgent Curier  percepe taxa pentru kilometri suplimentari, la taxa de 25 lei se va adauga taxa pentru kilometri suplimentari (0.8 lei/km, valoare care poate fi modificata de catre curier fara instiintare prealabila.)

 

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
 
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
 
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta ambalajul original desigilat, modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
 
 
Rambursarea sumei achitate:
 
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii SC ARENA PUBLICITATE SRL. de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.
SC ARENA PUBLICITATE SRL. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC ARENA PUBLICITATE SRL. nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

Comenzile se pot ridica de la showroom-ul nostru din Iasi (str Neptun 24) cu programare la numarul de telefon 0745.513.247