Conditii generale de vanzare

Orice comanda de produse din acest catalog, indiferent de mijlocul, forma si locul comenzii, implica din partea clientului adeziunea la conditiile comerciale generale de vanzare enumerate mai jos:

1. Obiect

ln conformitate cu legislatia romana contractele de vanzare-cumparare se incheie pe baza comenzii beneficiarului, intre SC ARENA PUBLICITATE SRL (persoana juridica cu sediul in IASI, STR. CERNA6A, BL A2, SC A, ET 9, AP 40  J22/1263/2017  RO37542043, ) in calitate de furnizor, si Clientul in calitate de beneficiar. Obiectul acestui contract de vanzare-cumparare constituie livrarea de produse oferite prin Catalogul furnizorului.

2. Preturi/Costuri

Toate preturile din catalog includ TVA. Preturile produselor exprimate in ALTE VALUTE ($ SAU EUR) vor fi calculate la cursul de schimb al BNR valabil in ziua facturarii. Preturile din catalog sunt valabile pana la revocare.

SC ARENA PUBLICITATE SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile in cazuri foarte bine intemeiate precum: cresterea cursului valutar peste o limita agreata de societatea comerciala, cresterea preturilor de productie, a serviciilor sau de conditii dictate de producatori. In toate aceste cazuri SC ARENA PUBLICITATE SRL va informa in prealabil Clientul telefonic/fax sau prin e-mail pentru acceptarea noului pret. In caz de neacceptare Clientul poate anula comanda.
In cazul comenzilor a caror valoare depaseste 250 lei, costul transportului este inclus in pret. In restul cazurilor, transportul va fi achitat de catre cumparator, in conformitate cu tarifele practicate de catre agentul transportator.

Pentru comenzi en-gross, se va face ofertare separate (contact telefonic,dupa efectuarea comenzii pe pagina magazinului), dar nu se admit comenzi cu acest statut sub valoarea de 1000 EUR. Pentru comenzi en-gross se poate discuta despre posibilitatea asigurarii transportului.

3. Livrarea

Produsele comandate se livreaza prin firme de curierat rapid la adresa indicata de client! Comenzile se onoreaza in ordinea sosirii si inregistrarii lor, in general in maxim 1-3 zile de la comanda pentru produsele aflate pe stoc.

4. Transferul de riscuri

  Incepand de la iesirea produselor din depozitul SC ARENA PUBLICITATE SRL riscurile carora pot fi supuse produsele si ambalajele lor sunt transferate Clientului/Transportatorului.  Daca onor Clientul constata defecte la produse datorate transportului este obligat sa semnaleze pe foaia de livrare!

5. Plata

Contravaloarea produselor comandate se achita la primire – ramburs in numerar, daca nu a fost achitata anterior prin variantele legale de comert electronic. Firma de curierat va emite o chitanta fiscala pentru suma incasata. Firma SC ARENA PUBLICITATE SRL nu mai elibereaza alta chitanta sau duplicate! In cazul platii prin virament bancar , factura se transmite prin fax sau e—mail, plata facandu—se anticipat in urmatorul cont: RO94 INGB 0000 9999 0686 4297 deschis la ING Bank, suc Iasi

6. Certificate de conformitate si garantie

Toate produsele noastre sunt insotite de un certificat de origine, verificabil la adresa firmei.

7. Responsabilitatea

Clientul este singurul responsabil de alegerea produselor.

Clientul este obligat sa examineze marfurile in mod nemijlocit la receptia acestora si sa semnaleze pe foaia de parcurs a curierului orice problema legata de daune!

Orice reclamatie referitoare la cantitate sau defecte se semnaleaza in cel mult 2 zile lucratoare. Produsele comandate si livrate nu vor fi inlocuite decat in masura in care vina apartine exclusiv SC ARENA PUBLICITATE SRL.

SC ARENA PUBLICITATE SRL isi rezerva dreptul de a—si modifica oferta de produse. SC ARENA PUBLICITATE SRL  nu poate fi facut responsabila de lipsa unor produse din stoc. In caz de preluare comanda pentru produs absent de pe stoc, veti fi contactat de catre operatorii nostri. SC ARENA PUBLICITATE SRL nu raspunde de eventualele erori din catalog aparute la redactare privind documentatia tehnica si fotografiile nu reprezinta in nici un caz valoare contractuala. Pentru produsele care se pot onora numai la comanda este necesar un avans de 25% din pretul afisat, cu specificatia ca termenul de onorare este in medie de 21 zile de la data comenzii.

Indiferent de caz, responsabilitatea SC ARENA PUBLICITATE SRL este limitata la suma totala a pretului produselor si serviciilor de care este legata in mod direct dauna ei si nu acopera daunele indirecte sau materiale.

8. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si SC ARENA PUBLICITATE SRL va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s—a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Iasi.

SC ARENA PUBLICITATE SRL